Kategorier
Allmän Kunskap

I djungeln av gamingdatorer

När barnen växer upp och börjar närma sig tonåren så är det inte alltför sällan som de önskar sig en egen gamingdator. Det är mycket pengar det handlar om, hur ska man veta vilken som är bäst?

När er son en dag kommer hem och berättar att han önskar sig en egen dator, en gamingdator, så blir ni lite konfunderade. Hur ska ni som inte ens har en vanlig dator eller någon kunskap alls om just datorer veta vilken dator som är bäst för just gaming? Ni får helt enkelt ta lite hjälp av internet. Ni ska också åka iväg för att besöka en fysisk butik som säljer just gaming datorer. Där måste de ju ha en hel del kunskap och kunna råda er om vad som är bäst för er son när det gäller en gamingdator.

En ny gamingdator till sonen i födelsedagspresent

Sagt och gjort, ni åker dit och spenderar en timme inne i butiken. Ni får reda på saker och termer som ni inte ens har hört tidigare. Ram-minne, server, router och så vidare. Sonen verkar ha lite mer kunskap om det hela än vad ni som föräldrar har. Men de i butiken är så hjälpsamma och ni kommer tillsammans fram till vilken gamingdator som är bäst för er son. Han får däremot vänta till födelsedagen som är om en månad. Det tycker han ju är mindre kul så klart, men den som väntar på något gott, ni vet. Han väntar alltid för länge.