Kategorier
Tips

Hyra buss i Stockholm med stora friheter

Om du väljer att hyra buss i Stockholm får du väldigt mycket mer friheter än när du åker med kollektivtrafiken. Du kan både välja vilken musik som ska spelas och när ni ska stanna och pausa.

Kommer du ihåg den gamla dängan “vår busschaufför”? Den med samma melodi som jullåten “O Tannenbaum” och där du sjunger om att busschauffören är en man med glatt humör, och om han inte har ett glatt humör så är det ingen busschaufför. Den låten är det sällan man hör nuförtiden. Det kanske inte är läge att dra igång allsång på bussen under pendlingstiden tidigt en morgon. När folk sitter på kollektivtrafiksbussen och bara vill vara ifred när de är på väg till jobbet. För att inte tala om busschauffören, som definitivt inte vill bli störd. Men om du istället hyr en privat buss kan du och ditt sällskap sjunga hur mycket och hur högt ni vill.

Hyra buss och stanna när ni vill

Jämför det med att åka kollektivtrafik i Stockholm. Hyr du en buss så åker du buss så som man borde göra istället. Det blir en gemenskap och en roadtrip som du och dina resenärer har full kontroll över. Pauserna sker på era villkor. Ni kan stanna hur mycket eller hur lite ni vill. Busschauffören får helt enkelt stå ut med om ni vill sjunga allsång där bak i bussen. Att hyra buss i Stockholm tycks vara det enda rimliga alternativet att resa på. Visst håller du med?