Om oss

Har vi glömt bort att lära oss varandra? Står vår egen prestige i vägen för att vi ska kunna skaffa oss ny kunskap? Vi anser att många idag håller på sin egen rätt. Man vill inte visa sig sårbar genom att ställa frågor och man vill inte visa okunskap inom vissa områden. Det är genom frågor som man lär sig!

Vi vill ändra på allt detta och visa att man kan dra nytta av varandra. Du kanske inte kan något om IT, men skulle vilja veta mer om detta. Samtidigt kanske en kompis vill veta mer om hur man renoverar och bygger nya saker till huset – saker som du kan väldigt mycket om. Här kan ett utbyte av information ske. Det är vår fasta övertygelse.

Vi som driver sidan kommer från olika bakgrunder, befinner oss i olika åldrar och i olika livssituationer och vi arbetar med väldigt olika saker. Det är exakt det som är vår fördel. Vi kan därigenom öppna upp för intressanta texter om allt möjligt. Texter baserade på våra speciella kunskaper, erfarenheter och på våra upplevelser. Detta samtidigt som andra texter är mer baserade på det vi själva skulle vilja veta mer om.

Det borgar för en dynamisk sida där fakta blandas med teorier, där tankar och idéer får utrymme och där ny information hela tiden läggs ut. Vi ska förmedla information och detta om allt från juridiska frågor vidare till städning och hela vägen bort till träning, hälsa och skönhet.

Vi kommer att titta i backspegeln och vi kommer att spå i kaffesump gällande framtiden – men vi kommer alltid att göra det med fötterna förankrade i nuet. Kort sagt: vill du lära dig nya saker och skaffa dig ny kunskap så är den här sidan perfekt för dig. Välkommen!